GOSSIP

Στο νοσοκομείο πήγε η Ιωάννα Τούνη - Τη δάγκωσε σκύλος

Με αυτή τη σέξι πόζα της με μπικίνι, από τις διακοπές που έκανε το περασμένο καλοκαίρι στο Βάι της Κρήτης, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αποκάλυψε στους φαν της πως χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί τη δάγκωσε ένας σκύλος.

«Επειδή σήμερα με δάγκωσε σκύλος & δεν είμαι και πολύ στα καλά μου...είπα να κάνω ένα throw back στο καλοκαίρι, να μου φτιάξει λίγο η διάθεση, να φτιάξει & η δική σας» έγραψε η Ιωάννα στο Instagram με τους φαν της να ενθουσιάζονται με τη νέα σέξι πόζα της.


Πάντως η Ιωάννα Τούνη είναι η ίδια... σκυλομάνα και έχει δείξει πως λατρεύει τους τετράποδους φίλους της, αλλά προφανώς είχε κάποια άτυχη στιγμή με κάποιο σκυλάκι.

Συγκεκριμένα η ίδια εξήγησε εκνευρισμένη στα instastories που κοινοποίησε ότι το περιστατικό συνέβη όταν έβγαζε βόλτα το σκύλο της και τους επιτέθηκε ένα άλλο σκυλί.
Μάλιστα είπε πως ο ιδιοκτήτης του σκυλιού που της επιτέθηκε ήταν τελείως αδιάφορος και μιλούσε στο κινητό του όσο εκείνη προσπαθούσε να χωρίσει τα δυο σκυλιά που μάλωναν.

Το άγνωστο σκυλί την δάγκωσε στο μπούτι και, για να αποφύγει οποιαδήποτε πιθανή μόλυνση, βρέθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τα απαραίτητα εμβόλια.
 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!