GOSSIP

Η Φαίη Σκορδά στόλισε το δέντρο της και ο γιος της στόλισε τη μάνα του!

Και η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έσπευσε να στολίσει από νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της, εν μέσω lockdown και ο μικρός της γιος είχε... μεγάλα κέφια!

Η 40χρονη παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας, έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους: τον 9χρονο Γιάννη και τον μόλις 6 ετών Δημήτρη.


Και χθες Τρίτη, τα δυο παιδιά μαζί με τη μαμά τους, στόλισαν μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την Φαίη να στέλνει σε όλους τις ευχές της να είμαστε υγιείς και να χαρούμε αυτές τις ημέρες και του χρόνου, ενώ η σκέψη τόσο εκείνης όσο και των γιών της είναι στα αγαπημένα τους πρόσωπα που δεν μπορούν να συναντήσουν αυτές τις ημέρες, όπως ο παππούς και η γιαγιά.

«Και του χρόνου με υγεία και αγάπη. Μας λείψατε παππού και γιαγιά», έγραφε στο μήνυμά της που συνόδευε το βίντεο που δημοσίευσε με το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Λίγο αργότερα όμως ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου η ίδια η Φαίη είναι... στολισμένη σαν δέντρο και εξήγησε πως αυτό το... κατόρθωμα το έκανε ο μικρός γιος της.

«Ο Δημήτρης μου.Και του χρόνου με υγεία» έγραψε στη λεζάντα

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Nov 10, 2020 at 11:25am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!