GOSSIP

O Γεωργούλης ενοχλήθηκε με κάτι που αποκάλυψε για αυτόν ο Σπαλιάρας

Μια νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ευρωβουλευτή, ηθοποιό και παρουσιαστή Αλέξη Γεωργούλη και το μοντέλο, πρώην παίκτη του Survivor και νυν ηθοποιό Γιάννη Σπαλιάρα, με αφορμή τα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης για ένα ρόλο στο Netflix.

Kαλεσμένος στην εκπομπή “Xιούστον το λύσαμε” βρέθηκε, πριν λίγες μέρες, ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ηθοποιός στη συνέντευξή του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη συμμετοχή του σε μια από τις παραγωγές του Netflix, αποκαλύπτοντας πως υποψήφιοι για τον συγκεκριμένο ρόλο ήταν ακόμη δυο Έλληνες, ο Σάκης Ρουβάς και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αυτή η αποκάλυψη μάλλον ενόχλησε τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος σε ένα story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας δημοσίευμα που έγραφε πως αυτός και ο Ρουβάς "έχασαν" ρόλο που πήρε ο Σπαλιάρας, ο ευρωβουλευτής έγραψε: «Εμένα τουλάχιστον μου είχαν δώσει τον ρόλο χωρίς audition αλλά τον απέρριψα γιατί ήταν δεύτερη η παραγωγή. Η εταιρεία μεγάλη, η σειρά δεύτερη».

Το tlife.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος δεν γνώριζε για την ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη. Όταν τον ενημερώσαμε σχετικά, σχολίασε:

«Δεν γνωρίζω αν είχε γίνει απευθείας ανάθεση στον κύριο Γεωργούλη, αυτό το ξέρει η παραγωγή. Ξέρω ότι είχε πέσει στο τραπέζι το όνομά του και ότι είχε πρόταση, δεν ήθελα να θίξω κάποιον, ούτε υπονοούσα κάτι. Ίσως να έχει δίκιο ο κύριος Γεωργούλης και να είναι όπως τα λέει, αυτό δε μπορώ να το ξέρω εγώ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!