GOSSIP

Δεν φαντάζεστε τι τούρτα γενεθλίων διάλεξε η Δούκισσα Νομικού [εικόνες]

Τα 34α γενέθλιά της γιόρτασε χθες Σάββατο 7 Νοεμβρίου, εν μέσω καραντίνας, η Δούκισσα Νομικού και το μοντέλο και παρουσιάστρια μα ξάφνιασε ευχάριστα με την τούρτα γενεθλίων που επέλεξε να έχει.

Και ενώ οι περισσότεροι celebrities επιλέγουν πολυόροφες τούρτες - υπερπαραγωγές, η Δούκισσα έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μια τούρτα με την Πέππα το Γουρουνάκι να απεικονίζεται πάνω της, αφού αυτό το παιδικό cartton, λατρεύουν τα δυο παιδιά της: ο Σάββας και η Αναστασία.


Η ίδια δε μας έδειξε μέσω Instagram και μερικά από τα γλυκά δώρα που έλαβε, ανάμεσα στα οποία και ζωγραφιές που της έστειλαν τα παιδιά από το ίδρυμα "Μαζί για το Παιδί".


«Αυτά είναι τα πιο ωραία δώρα που έχω λάβει στη ζωή μου
Η συγκίνηση μου στην έκπληξη που μου ετοίμασε το @mazigiatopaidi με όλα τα παιδιά είναι τεράστια.Τόσες ζωγραφιές, τόσα αληθινά αριστουργήματα, τόσες ευχές, τόση αγάπη από τα υπέροχα πλάσματα που τόσο λατρεύω. Είμαι και θα είμαι για πάντα δίπλα τους, αλλά στην πραγματικότητα εκείνα είναι κοντά μου για να με γεμίζουν αισιοδοξία με τη φαντασία τους, τα όνειρα τους, την αγάπη τους για ζωή 
Ευχαριστώ από καρδιάς»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Nov 7, 2020 at 6:32am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!