GOSSIP

Κάποιοι θεωρούν βέβαιο το διαζύγιο για τη Melania μετά την ήττα Trump

Με το που έγινε γνωστή η είδηση της ήττας του Donald Trump στις προεδρικές εκλογές, αμέσως δημοσιεύματα, άρχισαν να αναφέρουν πως πλέον είναι σχεδόν βέβαιο, πως σύντομα η Melania Trump θα ζητήσει διαζύγιο.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, κατά καιρούς είχε προκαλέσει ακόμα και τον οίκτο πολλών, που θεωρούσαν πως ακόμα και σε δημόσιες εμφανίσεις της με το σύζυγό της, ο Donald Trump της φέρονταν με πολύ άσχημο και ασεβή τρόπο.
Ωστόσο στάθηκε στο πλευρό του Trump σε όλη τη θητεία του και τη νέα προεκλογική εκστρατεία του, αλλά τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως μετρά πλέον τα λεπτά για να ζητήσει διαζύγιο.
Δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρει δηλώσεις πρώην βοηθών του Λευκού Οίκου, που κάνουν λόγο για ένα γάμο που είχε στην ουσία πάρει παράταση μόνο λόγο της προεδρίας.


Η πρώην βοηθός Stephanie Wolkoff εξηγεί πως ο πραγματικός λόγος που η Melania καθυστέρησε 5 μήνες για να μετακομίσει στο Λευκό Οίκο μετά τις εκλογές του 2016 ήταν γιατί διαπραγματεύονταν ο γιος της Barron να πάει ίσο μερίδιο από την περιουσία Trump (σε ένα μελλοντικό διαζύγιο) και όχι γιατί δεν ήθελε να του αλλάξει σχολείο όπως είχε επίσημα ειπωθεί.


Μάλιστα λέγεται πως η Melania δεν ήθελε και δεν περίμενε να νικήσει ο άντρα της το 2016 και είχε ξεσπάσει σε κλάματα όταν έμαθε πως εξελέγη τότε Πρόεδρος.


Η ίδια βοηθός λέει πως το ζευγάρι είχε χωριστές κρεβατοκάμαρες στο Λευκό Οίκο και κάνει λόγο για ένα "συναλλακτικό" γάμο.


Με τα λεγόμενά της συμφωνεί και μια άλλη πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου η Omarosa Manigault Newman, η οποία δηλώνει πως "η Melania μετράει κάθε λεπτό μέχρι να φύγει από το Λευκό Οίκο για να μπορέσει να πάρει διαζύγιο" και προσθέτει: "αν είχε βρει ένα τρόπο να προσπαθήσει να πάρει διαζύγιο όσο αυτός ήταν πρόεδρος θα είχε βρει ένα τρόπο να την τιμωρήσει".


Αξίζει δε να σημειωθεί πως η δικηγόρος Christina Previte θυμίζει πως η Marla Maples, η πρώην σύζυγος του Donald Trump είχε υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό που της απαγόρευε να γράψει βιβλίο ή να παραχωρήσει συνέντευξη που να περιέχει επικριτικά σχόλια για τον Trump και εικάζει πως πιθανά και η Melania έχει υπογράψει αντίστοιχο συμφωνητικό.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!