GOSSIP

Οι αδελφές Jenner για ένα μήνα δεν μιλιόντουσαν και τώρα το μάθαμε

Η 23χρονη δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner και το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη Kendall Jenner, μπορεί ως αδελφές συχνά να ενώνουν τις δυνάμεις τους λανσάροντας συλλογές μακιγιάζ μέσα από το brand της Kylie, αλλά τώρα μάθαμε πως οι διάσημες αδελφές για πολύ καιρό δεν είχαν ανταλλάξει ούτε κουβέντα.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το ριάλιτι των Kardashians KUWTK όπου σύμφωνα με το νέο τρέιλερ, οι δυο αδελφές είχαν έναν απίστευτο καβγά, πριν από λίγους μήνες και έκτοτε δεν μιλιόντουσαν για σχεδόν ένα μήνα.


Ο καβγάς συνέβη όταν όλη η οικογένεια Kardashian είχε πάει για μίνι διακοπές στο Palm Springs και εκεί η Kendall και η Kylie πιάστηκαν στη κυριολεξία στα χέρια, με αποτέλεσμα η ετεροθαλής αδελφή τους Kim Kardashian να πάθει αμόκ και να αναγκαστεί να φωνάξει τους σεκιουριτάδες να τις χωρίσουν.


Και τώρα μάθαμε πως οι δυο τους έκτοτε έκαναν να ξαναμιλήσουν για πολύ καιρό, με την ίδια την Kendall να παραδέχεται πως ήταν η πρώτη φορά στη ζωή της που δεν είχε επικοινωνήσει με την αδελφή της για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!