GOSSIP

Θύμα ληστών έπεσε η Μαίρη Συνατσάκη - Δείτε πως έγινε το σπίτι της

Άγνωστοι έκαναν διάρρηξη και εισέβαλλαν στο σπίτι της γνωστής παρουσιάστριας Μαίρης Συνατσάκη.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω του νέου βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο μιλάει για τη διάρρηξη.

Η Μαίρη Συνατσάκη μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι άγνωστοι που μπήκαν στο σπίτι της πήραν κάποια κοσμήματα αξίας. Μάλιστα, στο βίντεο δείχνει εικόνες από το διαμέρισμα της, τις οποίες τράβηξε μετά τη διάρρηξη.

“Μπήκαν στο σπίτι μου την προηγούμενη εβδομάδα. Διέρρηξαν το σπίτι. Ευτυχώς δεν ήμουν μόνη μου όταν γύρισα και το βρήκα βομβαρδισμένο. Ήμουν με την Κατερίνα Σούσουλα. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να μπω στο σπίτι και είδα ότι ήταν ξεκλείδωτα και άρχισαν λιγάκι να με ζώνουν τα φίδια, η Σου ήταν εκεί και όταν άνοιξα την πόρτα αυτό που συνέβαινε στο σαλόνι…Εκατό τρόποι να πεις δεν το πιστεύω είναι αυτό το βίντεο και όντως δεν το πίστευα. Το θέμα είναι με όλη αυτή την ιστορία, που έχει κάμποση βία και είναι πάρα πολύ επεμβατικό στο χώρο σου όλο αυτό το πράγμα, είναι ότι μπόρεσε να λειτουργήσει το μυαλό μου με περισσότερο θετικό τρόπο παρά αρνητικό. Δηλαδή από τη στιγμή που πέρασα το πρώτο σοκ, γιατί είναι ένα σοκ αυτό, συνειδητοποίησα ότι έχει αρχίσει ο εγκέφαλος μου να λειτουργεί γνήσια πιο θετικά. Μου πήραν τα λίγα κοσμήματα αξίας, αφού δεν έχω ποτέ μετρητά στο σπίτι. Δεν έκαναν κακό στον Τίμο, ο Τίμος όταν άνοιξα την πόρτα απλά νιαούριζε όπως κάθε βράδυ για το φαγητό του, δεν του είχε συμβεί τίποτα και είμαι πολύ τυχερή γι αυτό.”, ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!