GOSSIP

H Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother μίλησε για το σύντροφό της

Η Χριστίνα Ορφανίδου, που μετά από την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, εμφανίστηκε και στο τελευταίο Live του Big Brother, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη και μίλησε για την ερωτική ζωή της.

Η Χριστίνα Ορφανίδου, επαγγελματίας παίκτρια Poker, που γνωρίσαμε στο «Big Brother», μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για την προσωπική της ζωή. Η ίδια αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση, αλλά και ότι στο παρελθόν έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Χριστίνα Ορφανίδου είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει, γνωρίζει πολύ καλά τι είμαι και δεν έχει αμφιβάλλει ούτε για μια στιγμή για μένα, ούτε την οικογένειά μου».

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του «Big Brother» αναφέρθηκε και στον ξυλοδαρμό που έχει υποστεί στο παρελθόν: «Έχω δεχτεί και ψυχολογική και σωματική βία στον σύντροφό μου. Είχα σύντροφο, ο οποίος ήταν ζηλιάρης και κτητικός απέναντί μου, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας προσπαθούσε να με υποτιμάει και να με υποβαθμίζει. Προσπαθούσε να με κάνει ενοχική για τη σεξουαλικότητα και την εμφάνισή μου και κάποια στιγμή η σχέση μας τέλειωσε, επειδή με χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές στο πάτωμα και χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Φυσικά, τον χώρισα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!