GOSSIP

O Ryan Reynolds είχε γενέθλια και η σύζυγός του τον αποκάλεσε... "ζώο"

Τα 44α γενέθλιά του γιόρτασε χθες Παρασκευή με πολύ... λιτό τρόπο ο χολιγουντιανός σταρ Ryan Reynolds και η σύζυγός του, φρόντισε να μας δείξει την περίεργη τούρτα που επέλεξε ο σύζυγός της και να τον κράξει αποκαλώντας τον... ζώο.

Η 33χρονη Blake Lively και ο 44χρονος πλέον Ryan είναι παντρεμένοι από το 2012 (πριν ο Ryan ήταν παντρεμένος με την επίσης διάσημη ηθοποιό Scarlett Johansson) και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.


Και μολονότι και οι δυο είναι σταρ πρώτου μεγέθους, φροντίζουν να κρατούν την οικογενειακή ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή για μήνες την είδηση της γέννησης του τρίτου παιδιού τους) ενώ είναι φανερό πως είναι φουλ ερωτευμένοι και ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ.


Και αυτό που σίγουρα κυριαρχεί στη σχέση τους είναι το χιούμορ, αφού τα... πειράγματα μεταξύ τους στα social media (και όχι μόνο) είναι διαρκή, όπως έγινε και όταν πρόσφατα πήγαν να ψηφίσουν νωρίς στις προεδρικές εκλογές.

 


Και χθες που ο Ryan είχε γενέθλια, η Blake με... αγάπη τον έκραξε μέσω Instagram, αφού μας έδειξε πως ο σύζυγός της, αντί για τούρτα, προτίμησε να έχει μια γλυκιά πίτα και μάλιστα την είχε ήδη φάει πριν σβήσει τα κεράκια του.
«Ποιο ζώο τρώει την τούρτα (πίτα) του πριν σβήσει τα κεράκια; Αυτός!» έγραψε στη λεζάντα και πρόσθεσε «Χαρούμενα γενέθλια, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω πως είμαστε ακόμη παντρεμένοι».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Oct 23, 2020 at 6:37pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!