GOSSIP

H Kim θα γιορτάσει τα γενέθλιά της πλουσιότερη κατά μερικά εκατομμύρια

Σαν σήμερα, πριν από 40 χρόνια, στις 10:46 το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου του 1980, γεννήθηκε η διαβόητη Kim Kardashian, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα, έλαβε ένα... αναπάντεχο δώρο εκατομμυρίων, λίγο πριν τα γενέθλιά της!

Και ενώ οι εκατομμύρια followers και φαν της Kim περιμένουν να δουν τις επόμενες ώρες τι θα φορέσει η σταρ και τι έχει ετοιμάσει για τα γενέθλιά της, δημοσίευμα της Page Six και της βρετανικής Sun, αποκαλύπτει πως η διαβόητη τηλεπερσόνα έγινε αυτές τις μέρες πλουσιότερη κατά 6.1 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 5,1 εκατομμύρια ευρώ).


Αυτό το αστρονομικό ποσό, λέγεται πως έλαβε η Kim, σε μυστικό εξωδικαστικό συμβιβασμό που έκανε με εταιρεία security, ως αποζημίωση για τα όσα συνέβησαν στο Παρίσι τον Οκτώβριο του 2016.


Θυμίζουμε πως τότε η Kim είχε πέσει θύμα ένοπλης ληστείας στο διαμέρισμά της στο Παρίσι, όπου δέχτηκε επίθεση, την έδεσαν, τη φίμωσαν και της απέσπασαν κοσμήματα αμύθητης αξίας (λέγεται πως η αξία τους ξεπερνούσε τα 10 εκατομμύρια δολάρια).


Η Kim και ο σύζυγός της Kanye West, είχαν κατηγορήσει την εταιρεία security με την οποία συνεργάζονταν πως δεν φρόντισε να τους προστατέψει ως όφειλε.


Θυμίζουμε πως η Kim είχε τότε απολύσει τον προσωπικό της σωματοφύλακα Pascal Duvier, επειδή την είχε αφήσει μόνη της, την ώρα της ληστείας, για να συνοδέψει τις αδελφές της Kim, την Kourtney Kardashian και την Kendall Jenner σε βραδινή έξοδο σε κλαμπ και μετά την απόλυσή του η Kim είχε προχωρήσει και σε αγωγή κατά της εταιρείας security στην οποία εργάζονταν o bodyguard.

Πάντως η ίδια η Kim δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση του εξωδικαστικού συμβιβασμού.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!