GOSSIP

Στα δικαστήρια θα βρεθεί ο Μάρκος Σεφερλής και ένας συνεργάτης του

Σε νομικούς μπελάδες έχει μπλέξει ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής και μάλλον θα κληθεί να λύσει τις διαφωνίες του με ένα συνεργάτη του στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ρεπορτάζ πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής  o Μάρκος Σεφερλής και ο συνεργάτης του και γνωστός σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτης βρίσκονται στα δικαστήρια για τα δικαιώματα της ταινίας «Χαλβάη 5-0».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόσφατα η ταινία ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ήθελε να πληρώσει και να την κατεβάσει για να την δει. Ο Μάνος Καμπίτης κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα υποστηρίζοντας πως όχι μόνο δεν έχει πληρωθεί, αλλά ούτε έχει υπογράψει την απαιτούμενη σύμβαση με την παραγωγό εταιρεία και έτσι η ταινία κατέβηκε από την πλατφόρμα.

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή αποκάλυψε στο πρωινό του Ant1 πως ο ηθοποιός πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του Μάνου Καμπίτη για δυσφήμιση μιας και ο σκηνοθέτης είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη για το ίδιο ακριβώς θέμα άλλες δυο φορές.

Συγκεκριμένα ο Μάνος Καμπίτης πρόσφατα είχε δηλώσει για το θέμα: σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη, μου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μου λέγοντας πως: «Έχω διαπιστώσει με στοιχεία που έχω στην κατοχή μου ότι ο κύριος Σεφερλής επιχειρεί να διακινήσει την ταινία παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει με το δημιουργό της ταινίας, δηλαδή μαζί μου, το απαιτούμενο από τη νομοθεσία για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας ιδιωτικό συμφωνητικό για την παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων της σκηνοθεσίας μου στην ταινία.

Έδωσα ήδη εντολή στους νομικούς μου να στραφούν κατά συνδρομητικής πλατφόρμας με σκοπό την απαγόρευση της εμπορικής εκμετάλλευσης της ταινίας», τονίζοντας ότι «θα συνεχίσω να προβαίνω σε κάθε νόμιμη ενέργεια που είναι αναγκαία για την προστασία των πνευματικών μου δικαιωμάτων πάνω στην ταινία. Με άλλα λόγια ο κύριος Σεφερλής δεν μπορεί να προχωρήσει σε καμία χρήση της ταινίας από τη στιγμή που δεν έχει την έγγραφη άδεια μου».


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!