GOSSIP

Η Ναταλία Γερμανού πέταξε κορυφαία ατάκα για την ηλικία της

Η Ναταλία Γερμανού ποτέ δεν έκρυψε πως είναι 55 ετών, αλλά τώρα μια παίκτρια ριάλιτι ισχυρίζεται πως ήταν συμμαθήτριά της, μολονότι η ίδια λέει πως είναι πολύ νεότερη!

Ο λόγος για την παίκτρια του The Bachelor Έλενα Μπάση, που δηλώνει 38χρονη αλλά έχει προκαλέσει πολλά σχόλια με την ηλικία της, ειδικά όταν είπε σε πρωινή εκπομπή πως υπήρξε συμμαθήτρια της Ναταλίας Γερμανού.


Η ίδια η παρουσιάστρια κλήθηκε από ρεπόρτερ να απαντήσει αν όντως υπήρξε συμμαθήτρια με την Έλενα Μπάση και δείτε τι απάντησε: «Είμαι φανατική σχολιάστρια του The Bachelor και το βλέπω. Το Σαββατοκύριακο θα έρθει η Έλενα στην εκπομπή να κάνουμε ένα… reunion. Δε ξέρω αν θα μπορέσουν να έρθουν και οι άλλοι από την τάξη, αλλά ναι. Θα είναι το Σαββατοκύριακο για να το λύσουμε αυτό το μυστήριο. Έχω την εντύπωση πως είμαι λίγο μεγαλύτερη από την Έλενα. Αν η Έλενα είναι 38… όλοι ξέρουν πόσο είμαι εγώ. Εκτός αν εκείνη υπονοεί πως εγώ είμαι 38 και τόσα χρόνια προσθέτω χρόνια στον εαυτό μου, αυτό με κάνει μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση παρουσιάστριας» είπε η Ναταλία Γερμανού.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!