GOSSIP

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης [εικόνα]

Μια περιπέτεια υγείας έχει ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο 39χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ο ίδιος πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί αναρτώντας στο λογαριασμό του στο Instagram μια πόζα του από το νοσοκομείο όπου φορά μάσκα και έχει ορό στο χέρι.

Ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί πως είναι κάτι που έχει ξαναπεράσει στο παρελθόν.

Ο ίδιος ζήτησε παράλληλα συγγνώμη από τους συναδέλφους του στο «Έλα στη θέση μου», καθώς τον περίμεναν για γύρισμα και δεν κατάφερε να πάει.

Πάντως η ηθοππιός Πένυ Αγοραστού έσπευσε να σχολιάσει πως «Γιάννη μου εσύ ποτέ δεν μας κρεμάς!»  και να του ευχηθεί "περαστικά" όπως και χιλιάδες άλλοι followers του.

«Ξαναγύρισες ε; Σόρρυ από τους συναδέλφους στο Έλα στη θέση μου που τους κρέμασα!», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος δημοσίευσε παράλληλα και μια φωτογραφία που από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται.

Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τι ακριβώς οδήγησε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.
«Να σας καθησυχάσουμε, είναι μια χαρά. Από ότι είδα τον ταλαιπώρησε ένας έντονος πόνος στην κοιλιακή χώρα. Αγχώθηκε πολύ. Πήγε στο νοσοκομείο. Είναι καλά. Μάλιστα έκανε και τεστ κορονοϊού και είναι μια χαρά. Νομίζω πως θα πάρει εξιτήριο πολύ σύντομα και θα γυρίσει και στα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου» είπε η παρουσιάστρια.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on Oct 20, 2020 at 3:12am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!