GOSSIP

Η Βίκυ Σταμάτη μιλά για το πόσο τρόμαξε με το έμφραγμα που έπαθε

Η σύζυγος του πρώην  πολιτικού Άκη Τσοχατζόπουλου, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί με συμπτώματα εμφράγματος, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη και τα λόγια της συγκλονίζουν.

Η ίδια είχε αποκαλύψει την περιπέτεια υγείας της μέσω social media και τώρα η σύζυγος του πρώην Υπουργού έκανε μια εξομολόγηση ψυχής, μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα On Time για το σοβαρό επεισόδιο που υπέστη με την υγεία της: “Πριν από ένα μήνα δέχτηκα ένα ισχυρό σοκ. Βρέθηκα σε μια ατμόσφαιρα απύθμενης δυστυχίας, πρωτόγνωρης, που χτύπησε ανελέητα την πιο αθώα πλευρά της ζωής… Δεν μπορώ να επικαλεστώ το ανεύθυνος της άγνοιας, τάσσομαι κατά της τραγικής ανισότητας και συμμαχώ ανοιχτά με τους αδύναμους και τους αδικημένους….”. 

Στη συνέχεια εξήγησε ότι κλονίστηκε πολύ σοβαρά από μια επίθεση που δέχτηκε η οικογένειά της. Η εξομολόγησή της για το συμβάν συγκλονίζει: “Κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης που αφορούσε στο παιδί, υπέστην ένα ανυπόφορο ύπουλο πόνο σαν να με διαπερνούσε ξίφος. Ενστικτωδώς, το μυαλό μου παρέπεμψε σε καρδιολογικό επεισόδιο. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου απέναντι σε ένα πρωτοφανή, απροσδόκητο “επισκέπτη”… Αυτό που έπαθα ήταν ένας αθόρυβος εχθρός, ο οποίος ονομάζεται έμφραγμα, σπάνιος για τις γυναίκες, αλλά υπαρκτός”. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!