GOSSIP

Βαρύ πένθος για το χολιγουντιανό σταρ Robert Redford - Πέθανε ο γιος του

Απέραντη είναι η θλίψη για τον πολυβραβευμένο σταρ του Χόλιγουντ Robert Redford, αφού έφυγε από τη ζωή ο γιος του James Redford.

O 84χρονος σήμερα σταρ, που πριν από λίγα χρόνια είχε ανακοινώσει πως πλέον αποσύρεται από το χώρο του κινηματογράφου, πενθεί για το θάνατο του 58χρονου γιου του, που είχε ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα του διάσημου πατέρα του και ήταν γνωστός σκηνοθέτης.


Ο James Redford αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και έδινε μάχη με τον καρκίνο στο συκώτι (συγκεκριμένα είχε Πρωτογενή Σκληρυντική Χολαγγειίτιδα, μια σπάνια αυτοάνοση νόσο που επηρεάζει το ήπαρ, για σχεδόν 30 χρόνια. αλλά τελικά απεβίωσε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγό του και ηθοποιό Kylie Redford και τα δυο τους παιδιά (επίσης ηθοποιοί) Lena και Dylan Redford.


Ο Robert Redford συνολικά είχε αποκτήσει 4 παιδιά και μάλιστα ο άλλος γιος του σταρ, ο Scott Anthony Redford, πέθανε μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννα.


Εκτός από τους James και Scott Anthony Redford, ο Robert έχει αποκτήσει και δυο χώρες που επίσης ασχολούνται με τις τέχνες: την 59χρονη ζωγράφο Shauna Redford και την 49χρονη ηθοποιό Amy Redford


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!