GOSSIP

Ο Βλαδίμηρος του Big Brother μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι

Ο Κύπριος παίκτης του ριάλιτι Big Brother, που αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, έχοντας προκαλέσει αίσθηση με όσα είχε αποκαλύψει για την προσωπική ζωή του,  παραχώρησε μια συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό.

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νίνα Μουσούρη, μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι όπου είχε μιλήσει για τα όσα βίωσε όταν δολοφονήθηκε ο αδελφός του και είχε αποκαλύψει πως είναι παρθένος.

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα, μάλιστα, απάντησε και για το κατά πόσο τον επηρέασαν οι δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή του.

Τι αποκόμισες από την εμπειρία σου στο Big Brother;

Έκανα μια αλλαγή. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από τον κόσμο που μου λένε ότι τους εμψύχωσα και αυτός ήταν ένας από τους σκοπούς μου. Θεωρώ ότι αυτό το πέτυχα.

Γιατί δήλωσες συμμετοχή στο Big Brother; Ήθελες να επικοινωνήσεις το δικό σου κοινωνικό μήνυμα;

Ως πρώτο στόχο είχα να περάσω το δικό μου κοινωνικό μήνυμα, να επηρεάσω θετικά τον κόσμο και να τον εμψυχώσω. Ως δεύτερο στόχο είχα, αν με ψήφιζε ο κόσμος και κέρδιζα, να αγοράσω ένα διαμέρισμα στη μητέρα μου. Αυτά ήταν τα δύο πράγματα που είχα στο μυαλό μου και με κινητοποιούσαν για να προχωρήσω στο παιχνίδι.

Ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο αποφάσισες να μιλήσεις ανοιχτά για τα προσωπικά σου βιώματα και αφού το έκανες αυτό αισθάνθηκες κάποια αλλαγή σε σένα;

Παλιότερα, όταν βρισκόμουν σε κάποιες συζητήσεις, ερχόμουν σε δύσκολη θέση και πολλές φορές δεν το εξέφραζα. Από τη στιγμή που μίλησα στο live, ένιωσα ότι πολλοί πλέον ξέρουν και έφυγε ένα βάρος από πάνω μου.

Όσα έχεις περάσει, πόσο θεωρείς ότι σε έχουν επηρεάσει στη ζωή σου;

Πιστεύω ότι όποιος ζήσει κάτι τέτοιο, θα καταλήξει σε έναν από τους δύο δρόμους. Ή θα τον τραβήξουν κάτω τα όσα έχει περάσει και θα πέσει σε κατάθλιψη ή θα νιώσει τόσο έντονη αντιπάθεια για όσα έζησε, που αυτό θα τον κινητοποιήσει να γίνει πιο δυνατός, αυτό που έκανα κι εγώ. Όταν είσαι παιδί, δεν έχεις τη δύναμη να αντιδράσεις σε κάποιες καταστάσεις, επειδή είσαι εξαρτημένος από τους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!