GOSSIP

Η Ελένη Μενεγάκη πέταξε ένα... καρφί ενάντια στο κανάλι όπου εργάζονταν

Φαίνεται πως η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από την τηλεόραση έχει δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στις σχέσεις της με το κανάλι στο οποίο εργάζονταν.

Αυτές τις μέρες ακούγεται έντονα η φημολογία πως η γνωστή παρουσιάστρια σκοπεύει να επιστρέψει του χρόνου στην τηλεόραση, πιθανά στη βραδινή ζώνη και όχι στο ίδιο κανάλι στο οποίο εργάζονταν τα τελευταία χρόνια.
Παράλληλα τις τελευταίες μέρες, προκάλεσε αίσθηση η αποκάλυψη που έγινε από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, πως στην επίσημη ιστοσελίδα του Alpha έχουν πλέον... εξαφανιστεί οι εκπομπές της Ελένης.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, Νίκος Παρτσώλης, έκανε γνωστό πως δεν υπάρχουν πια οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη στο επίσημο site του καναλιού. «Η σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί”, γράφει η σελίδα όταν κάποιος προσπαθήσει να μπει στο link με την εκπομπή “Ελένη''».

Ο ίδιος επισήμανε πως αυτό έχει συμβεί μόνο στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη, καθώς όλες οι υπόλοιπες εκπομπές υπάρχουν, ακόμα και παρουσιαστών που έχουν αποχωρήσει από το κανάλι, όπως είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής σε ροζ χρώμα, στα πλαίσια εκστρατείας γνωστής εταιρείας καλλυντικών για τον καρκίνο του μαστού. Εκεί βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι Πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού και το γεγονός της απουσίας του Alpha από την εκδήλωση προκάλεσε εντύπωση.

Το πρωί της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας, “M’ αρέσει να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια” και τα σχόλια από κάτω πήραν φωτιά. Κάποιοι θέλησαν να μάθουν και τι έχει συμβεί και γιατί έχουν κατέβει μόνο οι δικές της εκπομπές ενώ όλες οι άλλες υπάρχουν.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τότε: “δεν χρειάζεται απάντηση … όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί !”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!