GOSSIP

H Μαίρη Συνατσάκη θα εμφανιστεί ολόγυμνη στο θέατρο [εικόνες]

Σε νέα τηλεοπτική της συνέντευξη η Μαίρη Συνατσάκη, αποκάλυψε πως σκοπεύει να εμφανιστεί εντελώς γυμνή στο θεατρικό σανίδι.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε και στο μιούζικαλ Hair στο οποία θα συμμετέχει στο ρόλο της Sheila (στην ίδια παράσταση θα εμφανιστούν και οι Ίαν Στρατής, Ιάσονας Μανδηλάς, Κατερίνα Σούσουλα, Κόνι Μεταξά κ.ά)και αποκάλυψε πως θα εμφανιστεί γυμνή στη σκηνή.

"Είμαστε γυμνοί στην αφίσα, γιατί είμαστε όλοι χίπηδες και θα είμαστε κάποια στιγμή γυμνοί και στη σκηνή στο πλαίσιο μιας γυμνής διαμαρτυρίας που κάνανε πολύ συχνά τότε οι άνθρωποι" είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής Mega Star, που πολλά σενάρια τη θέλουν να την αναλαμβάνει ξανά η ίδια ανέφερε "Το άκουσα πρώτα απ΄τα κανάλια ότι υπάρχει σαν ενδεχόμενο και μετά ήρθε ένα τηλέφωνο για να κάνουμε μια κουβέντα που δεν έχει γίνει ακόμα, oπότε δεν ξέρω τι να σου πω".

Τέλος μίλησε και για τα ριάλιτι και "έκραξε" και αυτή το The Bachelor: "Περνάς απ΄το ζαπινγκ, βλέπεις κάτι που δεν πιστεύεις ότι το βλέπεις, κολλάς, βγάζεις το κανάλι βρίζοντας και στο επόμενο ζάπινγκ βλέπεις, λες αποκλείεται να έγινε κάτι χειρότερο και βγαίνεις, έχω αυτή τη σχέση με το Bachelor" είπε 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!