GOSSIP

Ο αδελφός του Αποστόλη Τότσικα είναι ζευγάρι με γνωστή ηθοποιό [εικόνα]

Ο γνωστός ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας, έχει έναν αδελφό, το Θανάση Τότσικα, που επίσης είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης και η ομοιότητα των δύο αδελφών είναι εκπληκτική.

Πρόσφατα δημοσίευμα της Real Life αποκάλυψε πως ο Θανάσης Τότσικας είναι εδώ και σχεδόν ένα χρόνο ζευγάρι με την ηθοποιό  Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που έγινε ευρέως γνωστή ως η "Θεοδοσία" στη τηλεοπτική σειρά "Άγριες Μέλισσες".

 


Πλέον οι δυο τους δεν κρύβουν το δεσμό τους και η Xριστίνα Χειλά Φαμέλη, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή δεν δίστασε να μιλήσει για πρώτη φορά για τον Θανάση Τότσικα: «Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδερφό του, τον Αποστόλη Τότσικα. Είναι δύο όμορφα παιδιά. Ο σύντροφός μου δεν με έκρινε στις “Άγριες Μέλισσες” αλλά μπορεί να σχολιάζαμε μια σκηνή. Ο Θανάσης με βοηθούσε πολύ με τα λόγια. Να τα μάθω».


Μάλιστα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφέρθηκε και στο γεγονός πως της χρέωσαν ότι έχει σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Μου χρέωσαν ως σχέση τον Γιώργο Γεροντιδάκη γιατί έτυχε να κάνουμε μαζί διακοπές στο ίδιο μέρος. Και λέγαμε να δεις ότι θα βγει βρώμα τώρα και γελούσαμε μεταξύ μας».


Ο δε Αποστόλης Τότσικας, όταν ρωτήθηκε για το δεσμό του αδελφού του από δημοσιογράφο απάντησε: «Τι νόημα έχει να με ρωτήσεις για τη σχέση του αδελφού μου; Είναι με μια κοπέλα, είναι σκηνοθέτης, πολύ καλός», απάντησε αμήχανα με χαμόγελο στα χείλη ο Αποστόλης Τότσικας.




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!