GOSSIP

Οι Κορινθίου και Αϊβάζης εξομολογήθηκαν πως έφτασαν κοντά στο χωρισμό

Οι ηθοποιοί Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης είναι παντρεμένοι από το 2010 και έχουν αποκτήσει μια κόρη την Ισμήνη που την υπεραγαπούν και οι δυο. Αλλά τώρα αποκάλυψαν πως στο παρελθόν υπήρξε κάποια στιγμή που οι δυο τους έφτασαν πολύ κοντά στο χωρισμό.

Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε φτάσει κοντά στο χωρισμό.

«Φτάσαμε κοντά στο χωρισμό. Υπήρξε μια περίοδος πολύ μικρή πριν αρκετά χρόνια που είχαμε φτάσει σε ένα σημείο να πούμε ότι καλύτερο είναι να χωρίσουμε. Είχε γεννηθεί η Ισμήνη. Αυτό που επικράτησε είναι η λογική και όχι ο παρορμητισμός απέναντι στις βλακείες που είναι ασήμαντες» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Στη συνέχεια, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην απιστία, η Μαρία Κορινθίου τόνισε: «Δε τη συγχωρώ την απιστία. Δε θα μπορούσα να ζήσω με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος. Δε θα ήθελα να ζήσω με αυτό, δε θα μπορούσα να το δεχτώ».

Από την δική του πλευρά, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε: «Όχι. Όταν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος του λείπει κάτι πολύ σημαντικό, που δεν μπορείς να του το δώσεις εσύ. Οπότε είτε δεν μπορεί να το βρει εκείνος από εσένα είτε εσύ από εκείνον. Θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχει συμβεί αυτό κι όχι να μιλήσεις υποθετικά. Κατά καιρούς έπεφταν πολλά στοιχήματα αν θα είμαστε μαζί. Δεν βγαίνουμε πολύ έξω και πώς μπορεί κάποιος να ξέρει πως είσαι μέσα στην οικογένειά σου; Έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλά ζιζάνια».

Μάλιστα, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε κι ένα περιστατικό που παρά λίγο θα τους έκανε να χωρίσουν.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!