GOSSIP

Κάποιος κατέθεσε αγωγή ενάντια σε αυτές τις 3 διάσημες γυναίκες

Σοβαρούς νομικούς μπελάδες έχουν αυτό το διάστημα τρεις διάσημες κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ, αφού κάποιος κινεί νομική διαδικασία κατηγορώντας για απόπειρα απάτης το μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την artist manager και κριτή του My Style Rocks Έλενα Χριστοπούλου και την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Ηλιάκη.

Ποινική δίωξη κατά της Έλενας Χριστοπούλου, της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου άσκησε ο εισαγγελέας Εφετών, μετά την μήνυση που είχε υποβάλει ο Πάνος Καλλίτσης.

Ο πρώην σύζυγος της Έλενας Χριστοπούλου κατηγορεί τις τρεις γυναίκες για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής- σύμφωνα με τον δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό– που είχε καταθέσει κατά του κ. Καλλίτση η Έλενα Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», αυτήν την στιγμή έχει ολοκληρωθεί η κατάθεση του Κ. Καλλίτση,  ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να καταθέσει και η πλευρά της Έλενας Χριστοπούλου, με την ίδια να υποστηρίζει ότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.

Κατέθεσε μήνυση και κατά της πρώην πεθεράς του και της κουμπάρας.

Ο γνωστός κομμωτής πέρασε την πόρτα του ανακριτή για να καταθέσει εναντίον της Έλενας Χριστοπούλου, της πρώην πεθεράς του, των παρουσιαστριών Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Μαρίας Ηλιάκη καθώς και της κουμπάρας της Έλενας

Όπως αναφέρει το protothema.gr ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο Εισαγγελέας Εφετών άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα απάτης κατά της Έλενας Χριστοπούλου, της μητέρας της Χριστίνας Χριστοπούλου, των παρουσιαστριών Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Μαρίας Ηλιάκη καθώς και της κουμπάρας της Έλενας Χριστοπούλου μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον τους ο Πάνος Καλλίτσης. Μόλις προχθές, ο make-up artist κλήθηκε να καταθέσει στον ανακριτή ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κληθούν και οι πέντε κυρίες…    

Το χρονικό ενός κακού διαζυγίου

Σχεδόν έναν χρόνο μετά το τέλος του έγγαμου βίου του Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπούλου, και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου του 2018, η πρώην coach του GNTM άσκησε αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με αίτημα να υποχρεωθεί ο εν διαστάσει σύζυγός της να της καταβάλει το συνολικό ποσό των 205.500 ευρώ το οποίο αφορούσε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της σε: 

- 50.000 ευρώ που του είχε παραδώσει προς φύλαξη,
- 35.500 που αντιστοιχούσαν στην αξία κοσμημάτων και λιρών που επίσης του είχε παραδώσει προς φύλαξη,
- στο ποσό των 100.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στην αξία του Η/Υ και των επαγγελματικών και προσωπικών της αρχείων
- και στο ποσό των 20.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στην αξία ρούχων και κοσμημάτων της συλλογής έμπνευσής της με την επωνυμία «electric soiree», και τα οποία όπως τον κατηγορούσε δεν της απέδωσε μετά την διακοπή της συμβίωσής τους.

Ενόψει της εκδίκασης της εν λόγω αγωγής (η οποία έγινε στις 8 Οκτωβρίου και αναμένεται απόφαση) στο πλευρό της Έλενας Χριστοπούλου, στάθηκαν η μητέρα της Χριστίνα Χριστοπούλου, οι φίλες της Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη καθώς και η κουμπάρα της, οι οποίες με ένορκες βεβαιώσεις βεβαίωναν τους ισχυρισμούς της. 

Τσιγκούνης, απαξιωτικός και προσβλητικός…

Όπως υποστήριξαν, ο Πάνος Καλλίτσης ήταν «παθολογικά τσιγκούνης, απαξιωτικός και προσβλητικός απέναντι στην Έλενα Χριστοπούλου ενώ αρνείται να της επιστρέψει διάφορα χρηματικά ποσά και κοσμήματα που της ανήκαν». 

Στις 14 Νοεμβρίου του 2018, ο Πάνος Καλλίτσης με μήνυση του ισχυρίστηκε ότι όλα τα παραπάνω δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αποκυήματα της φαντασίας τους που είχαν ως μοναδικό σκοπό να μειώσουν την τιμή και την υπόληψή του. Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε την έγκλιση του Πάνου Καλλίτση, ως νόμω αβάσιμη, δεχόμενη ότι δεν προέκυπτε το ψεύδος των ισχυρισμών των εγκαλουμένων που περιέχονταν στις τέσσερις ένορκες βεβαιώσεις.

Ο Πάνος Καλλίτσης δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και τον Φεβρουάριο του 2020 προσέφυγε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών αμφισβητώντας την παραπάνω απόφαση,  ισχυριζόμενος πως δεν ήταν δική του υποχρέωση να αποδείξει ο ίδιος το ψεύδος των ενόρκων βεβαιώσεων, αλλά της Εισαγγελίας. 

Επέμεινε δε στο ότι οι καταθέσεις των Παπαγεωργίου, Ηλιάκη, Κοκολάκη και Χριστοπούλου ήταν ψευδείς και υπαγορευμένες από την πρώην σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου. Κατόπιν της ανωτέρω προσφυγής εξεδόθη η υπ’ αριθμ. 20-43 διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών βάσει της οποίας κρίθηκε απολύτως εσφαλμένη η κρίση της εισαγγελέως πρωτοδικών που είχε απορρίψει την μήνυση του Καλλίτση και άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος της Έλενας Χριστοπούλου για το αδίκημα της απάτης επί δικαστηρίω  (ότι δηλαδή προσπάθησε να εξαπατήσει τους δικαστές του Πρωτοδικείου Αθηνών και να λάβει μία απόφαση επί ψευδών καταθέσεων και γεγονότων).

Δευτερευόντως η Εισαγγελέας Εφετών άσκησε δίωξη για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή κατάθεση στην Έλενα Χριστοπούλου και της ψευδορκίας σε βάρος όλων των υπολοίπων. Εν συνεχεία, η δικογραφία απεστάλη στον 23ο τακτικό ανακριτή Αθηνών ο οποίος έχει αναλάβει την κύρια ανάκριση επί της υπόθεσης, προχθές ο Πάνος Καλλίτσης κατέθεσε ως μάρτυρας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθούν οι κατηγορούμενες.

Η διαδικασία της κύριας ανάκρισης θα τελειώσει με την απαγγελία περιοριστικών όρων από τον ανακριτή ενώ ο φάκελος θα διαβιβαστεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών το οποίο θα αποφασίσει για την παραπομπή των κατηγορουμένων στο αρμόδιο δικαστήριο. Η επαπειλούμενη ποινή για το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης είναι από πέντε έως δέκα χρόνια κάθειρξη…

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!