GOSSIP

O Σταμάτης Γονίδης αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο νέο μωρό του

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο 63χρονος τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης ετοιμάζεται να γίνει σύντομα και πάλι πατέρας και να αποκτήσει μια ακόμη κόρη.

Ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγός του Κατερίνα Κουργιουξίδου γνωρίστηκαν το 2003 και είναι μαζί από το 2004. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Φεβρουάριο του 2009 στο δημαρχείο της Βούλας και το 2015 έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Κύθνο, όπου και ζουν σχεδόν μόνιμα, στο εκκλησάκι του Αγίου Στέφανου, όπου τους πάντρεψε ο πνευματικός τους γέροντας Στέφανος. Ο Σταμάτης Γονίδης έχει ακόμη δυο κόρες και μάλιστα πρόσφατα έγινε παππούς αφού απέκτησε ένα εγγονάκι από την κόρη του Στεφανία.


Και τώρα ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για το πως σκοπεύει να αντιμετωπίσει το ρόλο του πατέρα ενός ακόμη μωρού και αποκάλυψε και το όνομα που θα αποκτήσει η νέα κορούλα του.


«Πιο ώριμος δεν υπήρξα ποτέ για να μεγαλώσω ένα παιδί. Έχω πει στην Κατερίνα να μας αλλάζει πάνες μαζί. Της αρέσει να τρώει ξινά τώρα που είναι έγκυος. Δε μου έχει ζητήσει κάτι. Θα συμμετέχω όσο αντέχω με το μωρό. Αν δεν αντέχω θα φύγω, θα μένω κάπου αλλού και όταν δε θα κλαίει θα πηγαίνω. Θα δω. Θα την ονομάσουμε Μαρία-Έλενα. Το Μαρία είναι από την Παναγία και το Ελένη από την πεθερά μου» είπε ο Σταμάτης Γονίδης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!