GOSSIP

Αλέξης Γεωργούλης: Ως ευρωβουλευτής παίρνω 25.000 ευρώ το μήνα και όχι 20.000

Νέο χαμό προκάλεσε μια ραδιοφωνική συνέντευξη του ευρωβουλευτή, ηθοποιού και παρουσιαστή Αλέξη Γεωργούλη στην οποία μίλησε για το ύψος του μισθού του ως πολιτικός και ακούστηκε να λέει επίσης πως επειδή δεν έχει παιδιά, έχει ελεύθερο χρόνο και μπορεί να τον ξοδεύει όπως θέλει!

Ο γνωστός ηθοποιός που από τη στιγμή που εξελέγη ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια επειδή συνεχίζει την επαγγελματική του δράση στην τηλεόραση  το τελευταίο διάστημα δέχεται αρνητικά σχόλια επειδή παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Joker»  και εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική.

Τώρα, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Θεοδόση, Μικροσκόπιο, αρχικά είπε: «Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες.
Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Γεωργούλης θέλοντας να διευκρινίσει ότι αν ο μισθός του ευρωβουλευτή δεν ξοδευτεί στα έξοδα γραφείου, πρέπει να επιστραφεί, αποκάλυψε στα πόσα χρήματα ακριβώς ανέρχεται: «Οι πολιτικοί δεν είναι σταρ. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20,000 ευρώ. Το 20,000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25,000 ευρώ. Άρα, τα 20,000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25,000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω».

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστές αυτές οι νέες δηλώσεις του ξεκίνησε νέος κύκλος αρνητικών σχολίων στα social media.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!