GOSSIP

O τελευταίος νικητής της Eurovision αρραβωνιάστηκε το σύντροφό του

To 2019 o Ολλανδός Duncan Laurence κατάφερε να πάρει την πρωτιά στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αναδεικνύοντας το Ρότερνταμ ως την πόλη που θα φιλοξενούσε τον επόμενο διαγωνισμό, ο οποίος όμως αναβλήθηκε φέτος λόγω της πανδημίας.

Ο 26χρονος Duncan με το κομμάτι Arcade μάγεψε το κοινό και ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ τη χαρά του για την κατάκτηση της νίκης.

 

Τώρα όμως έχει άλλο λόγο που είναι χαρούμενος, αφού μόλις αρραβωνιάστηκε με το σύντροφό του.

Μέσα από τα social media, ο πρώην νικητής της Eurovision ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τον σύντροφό του, τον Αμερικανό μουσικοσυνθέτη, Jordan Garfield.

Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους, το δαχτυλίδι των αρραβώνων του, γράφοντας στη λεζάντα: «Σ’ αγαπώ Jordan».

Από την άλλη πλευρά, ο αγαπημένος του πόσταρε κι εκείνος μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Ζήτησα από τον Duncan να με παντρευτεί και μου απάντησε ναι. Δεν έχω υπάρξει ποτέ πιο χαρούμενος στη ζωή μου. Πρόκειται να παντρευτώ ένα πολύ γλυκό, έξυπνο, ευγενικό, ταλαντούχο και ωραίο άντρα. Επίσης, παντρεύομαι τον καλύτερό μου φίλο».

 

Το συγκεκριμένα θέμα, έχει γίνει πρώτη είδηση στα Ολλανδικά μέσα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!