GOSSIP

H Ιωάννα Μαλέσκου μιλά για την κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τις τελευταίες μέρες πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μια νέα κόντρα στην ελληνική σόουμπιζ μεταξύ της Ιωάννα Μαλέσκου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η αρχή έγινε όταν η Ηλιάνα, σχολίασε στην εκπομπή της την εμφάνιση της Ιωάννας, με τέτοιο τρόπο που η παρουσιάστρια της εκπομπής Love It ενοχλήθηκε πολύ.


Στην πορεία η Ιωάννα, μετά το χαμό που προκλήθηκε, δήλωσε πως δεν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη και υποστήριξε τα λεγόμενά της.


Και τώρα η Ιωάννα Μαλέσκου, που είχε πολύ διακριτική στάση αυτό το διάστημα,  τελικά αποφάσισε να απαντήσει.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love It μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και είπε: Θα μιλήσω μία φορά και για να το κάνω αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν το συνεχίζω, θεωρώ ότι όλα έρχονται στη θέση τους νομοτελειακά. Εμένα αυτό που πραγματικά με πειράζει, το είπα και το μοιράστηκα στην εκπομπή, Το αθέμιτο γενικά. Όποιο φύλο και αν πράττει με αυτό τον τρόπο. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας και αυτό το οποίο το λες και αντιδεοντολογικό. Κάτω από την ζώνη. Και δεν εννοώ την τηλεοπτική ζώνη. Όλη η ομάδα μου, όλοι οι συνεργάτες μου και βεβαίως ο σταθμός στεναχωρήθηκε από όλο αυτό. Πρέπει να πω ότι το πιο σοβαρό για μένα είναι, όταν παραποιείται μια εικόνα και κυρίως μπερδεύουν το τηλεοπτικό κοινό. Από κει και πέρα ο κόσμος κρίνει» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Ιωάννα Μαλέσκου. «Θολώνουμε γενικά τα νερά και τα πράγματα, ε δεν είναι σωστό. Εντάξει, συμβαίνουν και λάθη για κάποιους ανθρώπους και γω έχω μάθει να διακρίνω, να εντοπίζω και να συγχωρώ. Όχι, όμως, να ξεχνώ. Δεν μπαίνω σε διαδικασία να περιμένω μια συγνώμη, απλώς να είμαστε πιο προσεκτικοί. Αυτό θα έλεγα εγώ με πολλή αγάπη».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!