GOSSIP

H Zoe Kravitz πέταξε μια... βιτριολική ατάκα για τον Donald Trump [εικόνα]

Καθώς οδεύουμε προς τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ ολοένα και περισσότεροι celebrities σπεύδουν μέσω social media να εκφράσουν τις πολιτικές απόψεις τους και η Zoe Kravitz... έσταξε δηλητήριο γοα τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ στη νέα ανάρτησή της στο Instagram.

H 31χρονη ηθοποιός και κόρη του πασίγνωστου ρόκερ Lenny Kravitz και της ηθοποιού Lisa Bonet, εδώ και μέρες προτρέπει με αναρτήσεις της στα social media, τους πάνω από 6 εκατομμύρια followers της να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές και τώρα ανέβασε στο Instagram μια νέα πόζα της όπου κρατά ένα ψηφοδέλτιο και επιτέθηκε ευθέως στον Donald Trump.


H ίδια με χιούμορ έγραψε πως πολλοί την ρωτούν τι κάνει και έχει τόσο λαμπερό δέρμα και εξηγεί πως το πρώτο που κάνει είναι να πάει να ψηφίσει νωρίς κάποιον από τους υποψήφιους των Δημοκρατικών, εκφράζοντας έτσι ξεκάθαρρα την πολιτική θέση της.


Όμως δεν έμεινε εκεί και συνέχισε με το να γράφει πως: «Μετά δοκιμάστε να εφαρμόσετε κρέμα ματιών ειδικά αν δεν κοιμάστε καλά επειδή ο πρόεδρος μας είναι ρατσιστής!».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on Oct 6, 2020 at 4:25pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!