GOSSIP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξηγεί τι τελικά συμβαίνει με το γάμο της

Καθώς τις τελευταίες μέρες, φούντωσαν οι φήμες πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος, ζουν πλέον χώρια και οδεύουν προς διαζύδιο, η Αλεξάνδρα έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας  το τοπίο.

Η κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώρου σε βραδινή έξοδό της και η πρώην παίκτρια του My style Rocks μίλησε για το γάμο της και ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έχει τεθεί θέμα διαζυγίου και πως με τον σύζυγό της παρόλο που μένουν χωριστά είναι σε καθημερινή επικοινωνία.

«Είμαστε σε διάσταση δεν έχουμε μιλήσει για κάποιο διαζύγιο κάνουμε ένα διάλειμμα. Δε μου αρέσει να μιλάω πολύ για τα προσωπικά μου και προτιμώ να συνεχίσω σε αυτό το στυλ. Είμαστε καλά επικοινωνούμε. Έχει τοποθετηθεί ο Αριστομένης. Αυτά που ακούγονται για καυγάδες είναι αυθαίρετα συμπεράσματα που έχει βγάλει ο κόσμος γιατί και εμείς δεν έχουμε βγει να μιλήσουμε δεν έχει υπάρξει κανένας τσακωμός. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι, αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!