GOSSIP

Η Γλυκερία σε νέα τηλεοπτική συνέντευξη ξέσπασε σε κλάματα [βίντεο]

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε χθες το βράδυ η 66χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια Γλυκερία και βίωσε on camera μια πολύ συγκινητική στιγμή.

Η Γλυκερία δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα βλέποντας στο βίντεο το γιο της Κωνσταντίνο Φωτιάδη να μιλάει για την ίδια.

«Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για μένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά», είπε μεταξύ άλλων ο γιος της Γλυκερίας.

«Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει κι εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει. Και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και αν γίνομαι ακόμα καλύτερη», είπε συγκινημένη η Γλυκερία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!