GOSSIP

Σοβαρούς νομικούς μπελάδες έχει ο χολιγουντιανός σταρ Shia LaBeouf

Ο διάσημος πρωταγωνιστής των ταινιών Transformers. που πρωταγωνιστούσε και στην τελευταία Indiana Jones ταινία, εδώ και πολύ καιρό έχει συχνά μπελάδες με το νόμο.

Ο 34χρονος σήμερα Shia ήταν ένα από τα παιδιά - θαύματα του Χόλιγουντ, με την καριέρα του να απογειώνεται στα εφηβικά χρόνια του, αρχικά μέσω του Disney Channel και μετά μέσω blockbuster ταινιών, όμως τα τελευταια χρόνια διαρκώς εμπλέκεται σε νομικές περιπέτειες εξαιτίας της παραβατικής συμπεριφοράς του.


Μεταξύ άλλων έχει συλληφθεί για υπερβολική μέθη στη Νέα Υόρκη και έχει καταδικαστεί αρκετές φορές από δικαστήρια για ανάλογα παραμπτώματα.


Και τώρα κατηγορείται για μικροκλοπή και επίθεση για ένα περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο ηθοποιός λέγεται πως επιτέθηκε σε έναν τύπο που ονομάζεται Tyler Murphy και του έκλεψε το καπέλο του.


Δημοσιεύματα αναφέρουν πως σχετική μήνυση κατατέθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα και τώρα ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες αποφάσισε να διώξει επίσημα τον ηθοποιό για αυτές τις κατηγορίες και έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης του ηθοποιού.
 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!