GOSSIP

O Brooklyn Beckham προκάλεσε την οργή πολλών με αυτή την πόζα του

Μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram η αρραβωνιαστικιά του Brooklyn Beckham, η πάμπλουτη νεαρή ηθοποιός Nicola Peltz, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και κάποιοι ζητούν να διαγραφεί από το Instagram.

Στην επίμαχη φωτογραφία, που ανέβηκε πριν από 3 εβδομάδες,  ο μεγάλος γιος των Victoria & David Beckham πιάνει από το λαιμό την αρραβωνιαστικιά του και μοιάζει να την πνίγει! Μολονότι είναι φανερό πως οι δυο τους απλά διασκεδάζουν, πολλοί βρήκαν απαράδεκτη αυτή τη φωτογραφία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on Sep 5, 2020 at 7:25pm PDT

Η ιδρυτής της Οργάνωσης Δικαιωμάτων Γυναικών KWRO, είπε ότι βρήκε «αηδιαστική» την φωτογραφία και ανέφερε ότι είναι λάθος να μετατρέπεις ένα τόσο σοβαρό θέμα σε αστείο. Η Νταϊάνα Νάμι παραδέχτηκε επίσης, ότι πιστεύει πως η φωτογραφία θα πρέπει να διαγραφεί από το Instagram και πως το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε πριν από μερικούς μήνες, πρέπει να υποχρεωθεί να ζητήσει δημόσια συγνώμη.


Το KWRO είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που κάνεις εκστρατείες ενάντια σε ζητήματα όπως η ενδοοικογενειακή βία, η βία λόγω θεμάτων τιμής και ο αναγκαστικός γάμος. Αντιδρώντας στην φωτογραφία του Μπρούκλιν Μπέκαμ, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Νίκολα Πελτζ, η ιδρύτρια της οργάνωσης είπε:΅«Είναι αηδιαστικό και νομίζω ότι με σοβαρά θέματα κανείς δεν θα έπρεπε να κάνει πλάκα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, μια οργάνωση όπως η δική μας έχει δει τόσες πολλές γυναίκες να πέφτουν θύματα βίας, ενδοοικογενειακής βίας, καταναγκαστικού γάμου, ή να έχουν στραγγαλιστεί από την οικογένειά τους, να έχουν πεθάνει από τους συζύγους, τους συντρόφους ή φίλους. Μιλάμε για την πραγματική ζωή, ακόμα και αν είναι αστείο, είναι αηδιαστικό κατά την γνώμη μου. Νομίζω ότι πρέπει να κοπεί αυτή η φωτογραφία. Είναι αρκετά ώριμος για να ξέρει ότι είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και νομίζω ότι πρέπει να ζητήσει ανοιχτά συγνώμη και να πει στον κόσμο ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος. Μιλάμε για ζωντανούς ανθρώπους – δεν είναι μια κούκλα για να παίξεις, επομένως πιστεύω ότι στέλνει ένα πολύ λάθος μήνυμα, ένα πολύ επικίνδυνο μήνυμα ειδικά σε νέους ανθρώπους».

Και συνεχίζει: «Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν είναι αποδεκτό και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, ειδικά οι γυναίκες, πρέπει να γίνουν σεβαστές και η ζωή τους πρέπει να γιορτάζεται. Μιλάμε για έναν ενήλικα άνδρα που μιλάει για την σύντροφό του – και η σύντροφός του σίγουρα δεν πρέπει να το αποδέχεται κάτι τέτοιο. Τους παροτρύνω να βάλουν ένα μήνυμα συγνώμης στο Instagram και το Twitter και σε όλα τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης. Νομίω ότι ο Μπρούκλιν Μπέκαμ πρέπει να μάθει πώς να φέρεται στις γυναίκες, πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα υγιούς σχέσης και να μάθει πώς να συμπεριφέρεται σαν ένας υπεύθυνος άνθρωπος».


Και μπορεί ο Μπρούκλιν Μπέκαμ να αναρτά αρκετές προκλητικές φωτογραφίες με την σύντροφό του, ωστόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία τράβηξε και την προσοχή των θαυμαστών του, που ανησύχησαν για τον τρόπο με τον οποίο κρατούσε το λαιμό της. Μερικοί προειδοποίησαν πως θα μπορούσε να παρουσιάσει σαν φυσιολογική την ενδοοικογενειακή και σεξουαλική βία, δεδομένου ότι οι δύο λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν πάνω από 14 εκατομμύρια οπαδούς.

Ένας χρήστης έγραψε: «Κάθε σύντροφο που είχε, υπάρχουν φωτογραφίες που τις κρατά από τον λαιμό. Ακόμα και όταν βάζει το χέρι του γύρω τους, είναι πολύ σφιχτά και μοιάζει με κεφαλοκλείδωμα. Πραγματικά περίεργο που δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ με κανέναν φίλο του να το κάνει αυτό, αλλά μόνο με τις κοπέλες του, τις οποίες ερωτεύεται σε δύο λεπτά και μετά τις κρατά από το λαιμό τους». Ένας ακόμη οπαδός του, αναρωτήθηκε: «Γιατί σε πνίγει;».


Πάντως, την περασμένη εβδομάδα, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ, που φέτος το καλοκαίρι πέρασαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, μαζί με τον Ντέιβιντ και την Βικτόρια Μπέκαμ, είχαν ανεβάσει στο Instagram μια παρόμοια φωτογραφία, αυτή την φορά όμως, με την 25χρονη ηθοποιό να κρατά τον λαιμό του νεαρού φωτογράφου, ενώ το πρόσωπό του είναι καλυμμένο με αφρό ξυρίσματος. «Στην λεζάντα έγραψε: «Σ’ αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο» με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ να απαντά: «Είμαι το πιο τυχερό αγόρι σε όλο τον κόσμο που σε έχω στο πλευρό μου».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on Sep 23, 2020 at 7:14am PDT

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!