GOSSIP

Συγκλονίζει τους πάντες η Shannen Doherty - Ετοιμάζει το στερνό αντίο

Η 49χρονη σήμερα χολιγουντιανή σταρ Shannen Doherty, που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το Beverly Hills 90210 και οι "Μάγισσες" δίνει τα τελευταία χρόνια μια σκληρή αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015. Βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου και αν και το πάλεψε της έκανε μετάσταση στην σπονδυλική της στήλη και εξ αρχής μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της.

Τώρα προχώρησε σε μια εξομολόγηση από ψυχής στο περιοδικό Elle και τα λόγια της συγκλονίζουν.

«Σκέφτηκα, “Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κάρμα;”. Άρχισα να κάνω αποτίμηση της ζωής μου, όσων έχω κάνει και εκείνων που δεν έκανα. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους. Στο τέλος, αυτό που βγήκε ήταν πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπήρξα πραγματικά καλός άνθρωπος», εξομολογείται.

Ενώ παραδέχεται πως έχει στο μυαλό της να αφήσει γράμματα και βίντεο αποχαιρετισμού στα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμα καθώς κάτι τέτοιο μοιάζει να οριστικοποιεί τα πράγματα, ωστόσο η ίδια νιώθει πως θα ζήσει αρκετά χρόνια ακόμα.

«Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στη μαμά μου. Θέλω ο άντρας μου να ξέρει τι σήμαινε για μένα. Αλλά όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Αισθάνεσαι σαν να παραιτείσαι και εγώ δεν παραιτούμαι ακόμη. Νιώθω ότι είμαι ένα πολύ υγιές άτομο. Είναι δύσκολο να αποχαιρετάς όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για ακόμα 10 με 15 χρόνια».

Ενώ στην παρούσα φάση όπως λέει: «Προσπαθώ να χαρώ όλες τις μικρές στιγμές που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν ή θεωρούν δεδομένες. Τα μικρά πράγματα είναι μεγαλοπρεπή για μένα. Υπάρχει αυτό το ατελείωτο πηγάδι μέσα μας και πρέπει να συνεχίσουμε να σκάβουμε μέσα σε αυτό το πηγάδι για την δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες, ώστε να μπορέσουμε να δούμε όλη την ομορφιά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!