GOSSIP

Η Μαρία Ιωαννίδου προσπαθεί να σβήσει την ηλικία της από το ίντερνετ

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου, αποκάλυψε πως έχει κινηθεί νομικά γιατί προσπαθεί να εξαφανίσει από το Διαδίκτυο την ηλικία της!

Η ηθοποιός, που για την ιστορία είναι 77 ετών, σύμφωνα με την Wikipedia, μάλλον έχει βαρεθεί να ακούει σχόλια για την ηλικία της, αλλά και για τη σχέση της με τον αείμνηστο Φρέντυ Γερμανό και... ξεσπάθωσε σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή της λέγοντας: 

«Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο για να κατέβει η ηλικία μου από το ίντερνετ. Κουράστηκε η ψυχή μου με την καριέρα μου. Είμαι αρχαία, είμαι Ακρόπολη. Έχω μάθει αλλιώς, πριγκιπικά. Θέλω να βάλω στην καριέρα μου μια άνω τελεία. Συνεχίζω να γράφω το βιβλίο μου. Θα περάσουν από μέσα όλοι, όσα ζήσαμε με τον Φρέντυ. Επειδή είμαι ένα άτομο με αφέλεια όλοι νομίζουν ότι είμαι ανάλαφρη. Είμαι και πολύ σοβαρή και πολύ κουλτουριάρα και επιτέλους να το πω δυνατά να το ακούσουν, έχω ζήσει με έναν Φρέντυ Γερμανό πάνω από 20 χρόνια. Θα μπορούσε να ζήσει με μια σαχλαμάρα; Έλεος! Θα βαριότανε», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!