GOSSIP

H Charlize Theron ανέβασε μια σπάνια πόζα με τις κόρες της [εικόνα]

Η 45χρονη χολιγουντιανή σταρ Charlize Theron, στην πολυετή καριέρα της, αποφεύγει συστηματικά να εκθέτει την προσωπική και οικογενειακή ζωή της στα social media και ειδικά στο θέμα των δύο παιδιών που έχει υιοθετήσει είναι πολύ διακριτική. Τώρα όμως έκανε μια εξαίρεση και πόζαρς αγκαλιά με τις δυο κόρες της.

Ο λόγος που η σταρ έκανε αυτή την εξαίρεση στάθηκε η μέρα εθνικού εορτασμού για τις κόρες (National Daughter’s Day), και η ηθοποιός θέλησε να τιμήσει τις δικές της κόρες, την 5χρονη August και την 8χρονη Jackson.

Η σταρ ανέβασε στο Instagram μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές με τις κόρες της και στη λεζάντα έγραψε: “Η καρδιά μου ανήκει στις δυο αυτές υπερδυνάμεις. Ποτέ δεν θα είμαι η ίδια. Χαρούμενη Ημέρα για τις κόρες”.

Η ηθοποιός υιοθέτησε τον Jackson το 2012 και την August το 2015. Το 2017 αποκάλυψε ότι ο Jackson είναι transgender κορίτσι. “Το ποιες θέλουν να είναι μεγαλώνοντας και ποια θέση θέλουν να έχουν στον κόσμο, δεν είναι μια απόφαση που θα την πάρω εγώ”, είχε δηλώσει σχετικά η Theron, που επίσης σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι με αφορμή το Black Live Matters και τις διαδηλώσεις, εμψυχώνει τις κόρες της, που δεν είναι λευκές, να αισθάνονται δυνατές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Sep 25, 2020 at 5:24pm PDT

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!