GOSSIP

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε... ορθά - κοφτά σε μια αδιάκριτη ερώτηση

H γνωστή παρουσιάστρια, φροντίζει μέσω social media να κρατά επαφή με το κοινό της, τώρα που απουσιάζει από την τηλεόραση και τις τελευταίες μέρες, κάνει και πάλι συχνά αναρτήσεις από το αγαπημένο της νησί την Άνδρο.

Η Ελένη περνά και το φθινόπωρό της στο νησί, όπου διατηρει ξενοδοχειακή επιχείρηση ο σύζυγός της και πρόσφατα μας έδειξε πως πήγε για βόλτα στη Χώρα της Άνδρου και μάλιστα σχολίασε πως το νησί, όπως και όλα τα ελληνικά νησιά είναι πραγματικά ένα όνειρο τέτοια περίοδο. 


Παράλληλα έσπευσε να... προλάβει τα όποια πικρόχολα σχόλια εξηγώντας πως φορά και η ίδια παντού προστατευτική μάσκα, αλλά την έβγαλε για λίγο μόνο για να ποζάρει.


Ωστόσο και πάλι βρέθηκαν κάποιοι που βρήκαν κάτι... πικρόχολο να πουν, αφού μια από τις followers της ρώτησε ευθέως πού είναι τα παιδιά της Ελένης, αφού αυτή είναι στην Άνδρο, ενώ τα παιδιά έχουν προφανώς σχολείο.


Εκατοντάδες followers της Ελένης έσπευσαν να... κράξουν αυτό το σχόλιο που το θεώρησαν πολύ αδιάκριτο, αλλά η ίδια η Ελένη φρόντισε να δώσει μια αποστομωτική απάντηση γράφοντας ορθά - κοφτά: «Τα παιδιά είναι εκεί που πρέπει να είναι».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!