GOSSIP

H Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πόσα ακριβώς κιλά έχασε και πόσα ξαναπήρε

Η ζυγαριά της Σίσσυς Χρηστίδου, μάλλον θυμίζει... ασνασέρ το τελευταλιο διάστημα, αφού η παρουσιάστρια, αφού αρχικά κατάφερε να χάσει πολλά κιλά, από την αρχή του έτους, μέσα στο καλοκαίρι, είδε το βάρος της να αυξάνεται και πάλι.

Η ίδια η Σίσσυ, είχε πει πως δεν ακολούθησε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα για να πετύχει τη θεαματική απώλεια κιλών που όλοι είδαμε, ειδικά μετά την καραντίνα και πως απλά πρόσεχε παραπάνω τη διατροφή της και γενικά τον εαυτό της.


Ωστόσο μέσα στο καλοκαίρι μάλλον δεν αντιστάθηκε σε κάποιους γευστικούς... πειρασμούς και πήρε κάποια κιλάκια.


Η Σίσσυ, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και πρόσφατα ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο με τον τίτλο «Πρωτοχρονιά Σεπτεμβρίου & Στόχοι» στο οποίο μεταξύ άλλων, μιλά για τους στόχους που έθεσε αυτό τον Σεπτέμβρη (κάνει μια λίστα που θυμίζει τα Nnew Year's resolutions) και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως έχασε 17 κιλά, ξαναπήρε όμως 3 κιλά και πως συνολικά θέλει να χάσει 20 κιλά!


«Πέρυσι ρύθμισα τα προβλήματα υγείας. Κατάφερα μέσα από μία διατροφή να πετάξω 17 κιλά και φέτος το καλοκαίρι πήρα 3 κιλά. Επανήλθα τώρα σε πρόγραμμα διατροφής, γιατί έτσι και αλλιώς ο στόχος ήταν τα 20 κιλά. Είχα χάσει 17, πήρα 3, οπότε θέλω ακόμα να χάσω άλλα 5 κιλά. Να χάσω και άλλα 2 για να έχω το περιθώριο, οπότε πρέπει να χάσω 7 και να αναπροσαρμοστεί λίγο το κομμάτι της διατροφής», είπε. εξηγώντας παράλληλά πως αυτός ο μήνας για αυτή είναι σαν Πρωτοχρονιά, αφού στις 12 Σεπτεμβρίου  γιορτάζει κάθε χρόνο και τα γενέθλιά της.

 

Δείτε όμως και το βίντεο το οποίο ανέβασε πρόσφατα και έχει τον τίτλο «Τι να κάνεις με τους ηλίθιους» με αφορμή ένα βιβλίο που διάβασε πρόσφατα 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!