GOSSIP

Η Πρεζεράκου πήγε στην Παναγιά της Τήνου και τα λόγια της συγκινούν

H 45χρονη διάσημη πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, που έγινε γνωστή και μέσα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά σόου, φέτος το καλοκαίρι, πέρασε μια από τις πιο δύσκολες περιπέτειες υγείας της ζωής της και η ίδια θέλησε να επισκεφτεί την Παναγιά της Τήνου.

Η Έρρικα Πρεζεράκου συγκλόνισε το Πανελλήνιο με το ατύχημα που είχε ενώ έκανε διακοπές στη Κύθνο, όταν η προπέλα ενός σκάφους στο οποίο επέβαινε, ακρωτηρίασε τα δάχτυλα του ενός χεριού της.
Συγκεκριμένα, ακρωτηριάστηκαν δύο δάχτυλα και μετά από πολύωρα χειρουργία κατάφερε να σώσει τον παράμεσο.
Η ίδια δεν έχει κρύψει την ευγνωμοσύνη που νιώθει που αυτή η περιπέτεια υγείας είχε αίσιο τέλος και τώρα αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει να προσευχηθεί στην Παναγιά της Τήνου.
Η Έρρικα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από την επίσκεψή της στο γνωστό ναό των Κυκλάδων και τα λόγια που έγραψε συγκινούν: 
«Αν με γοητεύει κατι στην ιστορία του Ιησού είναι η “ανθρώπινη αντίδραση” του , όταν είχαν μπει έμποροι και μικροπωλητές στον ναο Του Πατρός του .. με όλη του την ορμή πέταξε έξω ό,τι δεν ήταν κατάλληλο και σύμφωνο με τα του Οίκου Του.
Ας θυμόμαστε ..
Η προστασία του “Οίκου μας” είναι μια ευλογημένη διαδικασία που ενδυναμώνει την κατανόηση, ότι η καλοσύνη χρειάζεται να ξεκινάει απο εμάς προς τα εμάς αρχικά ... και μετά από εμάς προς τους άλλους .
Η καλοσύνη δεν έχει να κάνει με την ανάγκη μας να μας αποδέχονται... ή να τρώμε «ξύλο» για να μας πουν καλούς  αλλά με μια κίνηση προς τους άλλους που προκύπτει μετά απο μια δική μας εσωτερική πληρότητα,γαλήνη και αγάπη... για όλα όσα είμαστε...

Καλη μερα υπέροχα πλασματα...
πολύ σας αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) on Sep 27, 2020 at 11:20pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!