GOSSIP

Οι Meghan & Harry θα εμφανιστούν σε ριάλιτι του Netflix;

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του Meghan Markle να είναι πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας για τα γυρίσματα τηλεοπτικής παραγωγής στην πλατφόρμα Netflix.

Τα νέα δημοσιεύματα έρχονται να προστεθούν σε αυτά που αναφέρουν πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που μετά το Megxit ζουν πλέον μόνιμα στην Καλιφόντια των ΗΠΑ, έχουν υπογράψει συμβόλαιο ύψους 123 εκατομμυρίων ευρώ με το Netflix.


Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της  βρετανικής εφημερίδας The Sun, το διάσημο ζευγάρι έχει δεχτεί να εμφανίζεται σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με την κάμερα να τους παρακολουθεί για 3 ολόκληρους μήνες και το ζευγάρι να παρουσιάζει τη φιλανθρωπική και κοινωνική δράση του.


Το δημοσίευμα λέει πως ειδικά η Meghan θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο το κοινό θα δει ποιοι πραγματικά είναι η ίδια και ο σύζυγός της και πως όλοι θα αντιληφθούν το κοινωνικό έργο που προσπαθούν να κάνουν.


Ωστόσο, αμέσως μετά το δημοσίευμα εμφανίστηκαν και φωνές που κατηγορούν το ζευγάρι για "υποκρισία", αφού θεωρητικά οι ίδιοι είπαν πως έκαναν το Brexit για να εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητα της προσωπικής ζωής τους κάτι που δεν συνάδει καθόλου με τα πλάνα να έχουν κάμερες να τους παρακολουθούν καθημερινά για τρεις μήνες.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!