GOSSIP

H Φουρέιρα έβαλε τέλος στα σενάρια πως θα πάει ξανά στη Eurovision

Με μια ανακοίνωση μέσω της δισκογραφικής εταιρείας της, η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα, πως το 2021 θα συμμετείχε ξανά στη Eurovision εκπροσωπόντας και πάλι την Κύπρο, όπως είχε κάνει με το Fuego.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονη σχετική φημολογία, μέσω τηλεοπτικών κυρίως ρεπορτάζ, τα οποία, μεταξύ άλλων ανέφεραν πως η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε επίσημη σχετική πρόταση και θα άκουγε  ακόμα και υποψήφια τραγούδια, για να εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Eurovision 2021. 


Τα ίδια ρεπορτάζ έλεγαν ότι συνθέτης θα είναι ξανά ο Alex Papaconstantinou και ότι η super star θα ηχογραφούσε μάλιστα και τα τραγούδια με τις ευλογίες του ΡΙΚ!

 Ο Γιάννης Πουλόπουλος χθες μέσα από το “Ευτυχείτε” μετέφερε επί λέξη την απάντηση της δισκογραφική εταιρείας της Ελένης Φουρέιρα, που είναι ξεκάθαρη:

“Όταν θα πάει ξανά η Ελένη στην Eurovision, θα ‘θελε να σείεται μαζί της ολόκληρο το στάδιο! Κι αυτό δύσκολα μπορεί να γίνει στις παρούσες συνθήκες…. Δεν θα πάει η Ελένη Φουρέιρα φέτος στο διαγωνισμό”…”

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!