GOSSIP

Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ μίλησε για την πρόσφατη αποβολή

Πριν από λίγες μέρες έγινε δυστυχώς γνωστό πως ο Κώστας Σόμερ και η σύντροφός του Βαλεντίνη Παπαδάκη βίωσαν δύσκολες στιγμές καθώς η Βαλεντίνη απέβαλε.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησε με ειλικρίνεια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την πρόσφατη αποβολή και πως επηρέασε την ίδια και το σύντροφό της.

Στη δική μας περίπτωση μας ένωσε πιο πολύ και το περάσαμε πολύ γρήγορα. Είναι κάτι το οποίο εγώ δεν το περίμενα όλα αυτό. Μέσα από αυτό είδα και τον Κώστα διαφορετικά και τώρα θέλω πολύ. Έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να το θέλουμε πάρα πολύ και ξαφνικά μετά από αυτό δεθήκαμε και δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να κάνω παιδιά, Θέλω να κάνω το παιδί του Κώστα. Όταν είχα μάθει την εγκυμοσύνη το είπα πρώτα στον Κώστα, ήμασταν στην θάλασσα και χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις, εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει 100%. Μου ήρθε τόσο ξαφνικό. Εννοείται ότι θα μπω ξανά στην διαδικασία. Το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ποτέ είσαι έτοιμος γιατί δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Ψυχολογικά είμαι έτοιμη, πρακτικά δεν ξέρω. Δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, γίνει δεν γίνει θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου χωρίς πολλά διαδικαστικά”, είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!