GOSSIP

Ο Μαρκουλάκης απολογήθηκε για μια ανάρτηση που έκανε και προκάλεσε χαμό

Ο 50χρονος ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί δημόσια πως έκανε... μεγάλη γκάφα σε μια ανάρτησή του στα social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν πρόσφατα ο ηθοποιός απάντησε σε μια ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Χρήστος Χωμενίδης ευχαριστώντας τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου την εποχή του κορωνοϊό.


Συγκεκριμένα ο ηθοποιός απάντησε: «Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών».


Αυτή η τελευταία φράση «ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών» ήταν που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τον ηθοποιό πως δεν σέβεται τη γνώμη των επιστημόνων την εποχή της πανδημίας.
 

Τώρα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει πρόσφατα με την  ανάρτησή του.


«Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου των ευχαριστηρίων για το ότι έμειναν ανοιχτά τα θέατρα, γράφοντας αυτή την περίφημη φράση ''ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών''. Προφανώς, δεν εννοώ ότι πήγε κανείς ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών, ούτε πρέπει γενικά να πηγαίνουμε ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών. Η δική μου συμπεριφορά και ο δικός μου τρόπος μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είμαι υπέρ των εισηγήσεων των υγειονομικών φυσικά. Τους ειδικούς θα ακούμε. Οι λέξεις ήταν λάθος, ήταν απρόσεκτες» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!