GOSSIP

Η Ράνια Κωστάκη εξομολογήθηκε πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τα παιδιά και μάλιστα μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο του Survivor έχουν πλούσια φιλανθρωπική δράση, εστιάζοντας κυρίως στα παιδιά και μαζί έχουν δημιουργήσει  το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος».

Η Ράνια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στην αγαπή που τρέφει για τα παιδιά και εξομολογήθηκε πως λόγω γυναικολογικων προβλημάτων δεν θα μπορέσει αποκτήσει παιδί.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι και πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει για το θέμα αυτό, ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα γυναικολογικά. Τότε υπήρχε μια πιθανότητα να μη μπορέσω να αποκτήσω το δικό μου παιδί με το φυσιολογικό τρόπο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δεδομένο ότι δε μπορώ αλλά το προσπερνάω και δε στέκομαι γιατί υπάρχουν και πάρα πολλές γυναίκες σαν εμένα”.

Όσο για τον αν κάνει σκέψεις για να προχωρήσει σε υιοθεσία, αποκάλυψε: “Εννοείται. Δεν το έχω προσπαθήσει να μπω στη διαδικασία γιατί θα ήθελα να υπάρχει το περιβάλλον ώστε να μπορέσει το παιδί να πάρει την αγάπη από δυο πρόσωπα. Υποτίθεται ότι πλέον οι υιοθεσίες θα γίνονται πιο εύκολα. Κάνω και σε αυτό το κομμάτι κάποια πράγματα που θα τα μάθετε το επόμενο διάστημα”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!