GOSSIP

Βραβεία ΕΜΜΥ: H φετινή τελετή απονομής ήταν πολύ... περίεργη [βίντεο]

H πανδημία είχε σαν αποτέλεσμα η φετινή τελετή απονομής των βραβείων ΕΜΜΥ να γίνει διαδικτυακά και δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή των προηγούμενων ετών.

Κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Jimmy Kimmel  έχοντας στο πλευρό του και την καλή φίλη του Jennifer Aniston που... έσβησε φωτιές!
Ένα ενδιαφέρον highlight της βραδιάς ήταν το απρόσμενο μίνι reunion από τρία «Φιλαράκια». Η Aniston, αφού παρουσίασε ένα βραβείο  επέστρεψε σπίτι, έβγαλε το κομψό μαύρο φόρεμα και τα διαμάντια, φόρεσε την άνετη ροζ ρόμπα της και κάθισε να παρακολουθήσει την υπόλοιπη απονομή με την... «Μόνικα» και την «Φίμπι»!
 

Όταν ο παρουσιαστής των Emmys συνδέθηκε με το σπίτι της, οι τρεις σταρ της σειράς που άφησε εποχή έκαναν μια κοινή εμφάνιση στην κάμερα, με τον Τζέισον Μπέιτμαν σε ρόλο... γκεστ σταρ!
 

Οι νικητές

Ως «βραδιά του HBO» μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή απονομή των βραβείων Emmy, με το αμερικανικό δίκτυο να «σαρώνει» 30 βραβεία, αφήνοντας πίσω του το Netflix που, παρόλο που είχε 160 υποψηφιότητες, συγκέντρωσε τελικά μόνο 21 νίκες.

Οι σειρές «Succesion» (ΗΒΟ), «Watchmen» (HBO) και «Schitt's Creek» (Pop TV) «μάζεψαν» τα περισσότερα αγαλματάκια στην χθεσινή απονομή. Ειδικότερα, στην κατηγορία των δραματικών σειρών το «Succession» κυριάρχησε με 4 από τα 7 βραβεία, στην κατηγορία των μίνι σειρών το «Watchmen» κατέκτησε 11 νίκες ενώ η τελευταία σεζόν του «Schitt's Creek» αναδείχτηκε θριαμβεύτρια στην κωμωδία, με 9 αγαλματάκια.

 

 

Μια από τις νικήτριες της βραδιάς που έγραψε ιστορία, ήταν η 24χρονη pop star Zendaya που κέρδισε το βραβείο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη δραματική σειρά Euphoria και έμεινε στην ιστορία του θεσμού ως η νεότερη γυναίκα που κατακτά αυτό το βραβείο
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!