GOSSIP

H Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση να διαγωνιστεί ξανά στη Eurovision

Το ρεπορτάζ πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής φούντωσε εκ νέου τις φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα έχει δεχτεί πρόταση να εκπροσωπήσει μια χώρα στον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει του χρόνου στο Ρότερνταμ, αφού ο φετινός αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

Μάλιστα λέγεται πως η Ελένη θα εκπροσωπήσει και πάλι την Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», η Ελένη Φουρέιρα σκέφτεται σοβαρά να είναι ξανά υποψήφια στη Eurovision. Η τραγουδίστρια έχει δεχτεί πρόταση από το κυπριακό ΡΙΚ και είναι σε φάση αναμονής για να ακούσει το τραγούδι που θα της προτταθεί.

Η σχετική φημολογία κυκλοφορεί εδώ και μήνες και το ΡΙΚ είχε διαψεύσει τον Ιούνιο σχετικά δημοσιεύματα του ελληνικού και κυπριακού Τύπου. Συγκεκριμένα είχε διαψεύσει ότι έχει γίνει επίσημη πρόταση.

Όμως πηγές από το κρατικό κυπριακό κανάλι και την δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας επιβεβαιώνουν ότι η πρόταση τελικά έγινε και η Ελένη Φουρέιρα σκέφτεται σοβαρά να λάβει για δεύτερη φορά μέρος στον διαγωνισμό, εκπροσωπώντας την Κύπρο, υπό τον όρο ότι το  τραγούδι θα είναι εξίσου  δυνατό με το «Fuego» που της χάρισε τη δεύτερη θέση και την έκανε γνωστή σε όλη την Ευρώπη.

Να σημειώσουμε ότι η Eurovision 2021 θα γίνει στο Ρότερνταμ, αν και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!