GOSSIP

H Madonna ετοιμάζει ταινία που θα αφηγείται τη ζωή της

Τους στίχους "Live to Tell" (ζήσε για να πεις) του ομώνυμου χιτ τραγουδιού της του 1986, επέλεξε η 62χρονη pop star Madonna, για να ανακοινώσει πριν λίγες μέρες μέσω social media πως έχει στα σκαριά τη δημιουργία ενός νέου κινηματογραφικού φιλμ που πιθανά θα έχει αυτόν τον τίτλο και θα αφηγείται τη πολυτάραχη ζωή της.

Και τώρα μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την ταινία που είναι στα σκαριά.

Την προσαρμογή σεναρίου έχει αναλάβει η οσκαρούχος Diablo Cody («Juno»), η οποία έχει άπειρη δουλειά μπροστά της δεδομένου του ότι μιλάμε για μία καριέρα που εκτείνεται σε 5 δεκαετίες με ένα σωρό επανεφευρέσεις στην καλλιτεχνική της προσωπικότητα και δοκιμές σε διάφορα πεδία, όπως αυτό της υποκριτικής, αλλά το σενάριο θα το υπογράφει και η Madonna η οποία λέγεται πως θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία σε συνεργασία με κάποιο σκηνοθέτη, του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά λέγεται πως είναι... ηχηρό.

«Θέλω να μεταφέρω (στην οθόνη) το απίστευτο ταξίδι που έχω κάνει σε αυτή τη ζωή ως καλλιτέχνης, μουσικός, χορεύτρια – ανθρώπινο πλάσμα, που προσπαθεί να χαράξει τη δική του πορεία σε αυτόν τον κόσμο. Το επίκεντρο της ταινίας θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική με έκανε να συνεχίζω και η τέχνη με κρατούσε ζωντανή. Υπάρχουν τόσες ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί και εμπνευσμένες ιστορίες και ποιος θα μπορούσε να τις πει καλύτερα από εμένα. Είναι απαραίτητο να μοιραστώ τη γεμάτη ανατροπές κούρσα της ζωής μου με τη φωνή και την οπτική μου», δήλωσε σχετικά η Madonna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on Sep 11, 2020 at 4:46pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!