GOSSIP

H Τούνη μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση για το ροζ βίντεο

Έχουν περάσει μήνες από όταν έγινε γνωστό πως η Ιωάννα Τούνη κατέθεσε μήνυση εναντίον όσων διέρρευσαν ροζ βίντεο με την ίδια στο Διαδίκτυο και μολονότι η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, είχε αναφερθεί στο θέμα μέσω social media, μόλις πρόσφατα μίλησε για αυτό στην tv.

Η Τούνη εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και για πρώτη φορά μίλησε τηλεοπτικά για το επίμαχο βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, το οποίο είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την έγκριση της.

«Η ιστορία αυτή συνέβη πριν τρία χρόνια, ενώ ήμουν στο My Style Rocks. Κατέβασα με άπειρες αναφορές το βίντεο από το διαδίκτυο, αλλά πλέον δεν ασχολούμαι. Ήμουν υποχρεωμένη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα κι εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο τρία χρόνια τώρα. Το βίντεο εμφανίστηκε πρώτη φορά τώρα, δεν ήξερα τώρα για την ύπαρξή του.

Πήρα πάρα πολλά υποστηρικτικά μηνύματα από γυναίκα, μου έδωσαν πάρα πολλή δύναμη. Το κακό είναι ότι στιγματίζεται πάντα η γυναίκα σε μια τέτοια περίπτωση, ενώ ο άντρας βγαίνει πιο μάγκας.

Ότι και να πω θα ακουστεί πολύ άσχημο για τον πρώην σύντροφό μου, οπότε καλύτερα να μην πω τίποτα. Ότι αντέχει ο καθένας… Δεν θέλω να μιλάνε όλοι για μένα εκτός από μένα. Γι’ αυτό το λόγο ανέβασα το βίντεο στο Youtube», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!