GOSSIP

Η Μενεγάκη μας δείχνει τι κάνει τώρα που τα παιδιά της είναι στο σχολείο

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη δεν εργάζεται στην τηλεόραση και δεν έχει καθημερινή εκπομπή και αυτό σημαίνει πως έχει πολύ παραπάνω ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώσει στην οικογένειά της και τον εαυτό της.

Έτσι αφού πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά και άλλα σημεία της Ελλάδας. μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά της, πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα και τώρα που ξεκίνησε και επίσημα η σχολική χρονιά, τα παιδιά πλέον λείπουν από το σπίτι και η ίδια έχει ακόμη περισσότερο ελεύθερο χρόνο.


Φυσικά η παρουσιάστρια παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και τώρα θέλησε να μας δείξει πως αποφάσισε λοιπόν να αξιοποιήσει τον χρόνο της και να ξεκινήσει γυμναστική και συγκεκριμένα το... περπάτημα. 


Η ίδια ανέβασε μάλιστα και δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο, αν δεν εργάζεσαι, μπορείς να περπατήσεις και να γυμνάσεις για λίγο το σώμα σου και να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου ... στις σκέψεις σου! Καλημέρα πάντα με χαμόγελο και θετικές σκέψεις».


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki on Sep 17, 2020 at 12:50am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!