GOSSIP

H Ευγενία Μανωλίδου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για το γιο της Περσέα

Γενέθλια είχε χθες ο Περσέας, ο γιος της μαέστρου και πρώην παρουσιάστριας Ευγενίας Μανωλίδου και του πολιτικού Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε 15 ετών.

Η Μανωλίδου έχει συνολικά 4 παιδιά: 2 μεγαλύτερα παιδιά, από τον πρώτο της γάμο με τον γνωστό ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη και τα 2 μικρότερα παιδάκια από το γάμο της με τον γνωστό πολιτικό Άδωνι Γεωργιάδη.
Η ίδια παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και συχνά μοιράζεται πλάνα από την επαγγελματική της ζωή και τις εμφανίσεις της πλάι στο σύζυγό της αλλά και από τη ζωή της με την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, με αφορμή τα γενέθλια του 15χρονου γιου της Περσέα, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η ευτυχισμένη μανούλα πόσταρε εικόνες με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη και τον γιο τους και έτσι του ευχήθηκε δημόσια.

«Αχ, αυτό το αγόρι... Που τότε ήταν 4 και τώρα 15... Και με κάνει κάθε ημέρα και πιο υπερήφανη! Στην τελική ευθεία της σχολικής διαδρομής, Α’ λυκείου εφέτος, είμαι σίγουρη πως θα καταφέρει τα πάντα! Και θα τα κάνει όλα τέλεια. Γιατί απλώς, έτσι είναι ο Περσέας μας! Να σε χαιρόμαστε μωρό μου @perseusgeorgiades . Να τον χαιρόμαστε @adonis_georgiadis @alexandermanolides #theodora_olympia (aka no more insta girl) #birthdayboy #happybirthday #15»,έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευγενία Μανωλίδου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!