GOSSIP

Η Halle Berry εξομολογήθηκε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

H 54χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Halle Berry λέγεται πως έκλεισε συμφωνία μαμούθ με το Netflix κάνοντας το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μια νέα ταινία.

Η Halle σκηνοθέτησε την ταινία Bruised και λέγεται πως το Netflix της έχει προσφέρει 20 εκατομμύρια δολάρια για να συνεργαστεί μαζί της για την αποκλειστική προβολή της ταινίας μέσω της πλατφόρμας.


Παράλληλα η σταρ που δείχνει να μένει αγέραστη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Variety και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά πλάνα της αλλά και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και εξήγησε γιατί προσέχει πολύ την εποχή της πανδημίας.
 

Η σταρ του Χόλιγουντ, εξομολογήθηκε ότι νιώθει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω του διαβήτη τύπου 2 με τον οποίο διαγνώστηκε όταν αρρώστησε βαριά στο σετ της σειράς Living Dolls, το 1989.

Τα συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει το άτομο με διαβήτη τύπου 2, σχετίζονται κυρίως με τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα (υπεργλυκαιμία) και ο ασθενής πρέπει να αλλάξει τη διατροφή του, να πάρει κάποια φάρμακα και να κάνει συχνούς ελέγχους.

Μιλώντας στο περιοδικό, η σταρ εξομολογήθηκε ότι φοβάται πολύ για την υγεία της αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Αισθάνομαι ότι κινδυνεύω. Είμαι πολύ αυστηρή στο θέμα της καραντίνα και με ποιον έρχομαι σε επαφή. Στο σπίτι μου έχω δημιουργήσει ένα σημείο όπου ο,τιδήποτε έρχεται από τον έξω κόσμο, πρέπει να περάσει από απολύμανση".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι πίστευε ότι είχε καρκίνο των οστών όταν έσπασε τρία πλευρά στα γυρίσματα της ταινίας John Wick: Chapter 3 — Parabellum το 2019.

Η σταρ εξήγησε ότι δεν ένιωθε κανέναν πόνο και ξαφνικά δεν μπορούσε να αναπνεύσει ενώ βρισκόταν στο σετ.

"Νόμιζα ότι είχα καρκίνο στα κόκκαλα. Νόμιζα ότι ήταν πρώιμη οστεοπόρωση. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου συνέβαινε αυτό ενώ ήμουν σε πραγματικά άψογη φυσική κατάσταση".

Η σταρ πρόσθεσε επίσης ότι έχει συνδέσει το ατύχημα με τον διαβήτη της, και εξήγησε ότι τα κόκκαλά της σπάνε πολύ εύκολα:

"Έχω την τάση να σπάω τα οστά μου ευκολότερα από άλλους ανθρώπους" είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!