GOSSIP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξομολογείται πως κάποτε θέλησε να παντρευτεί

O πρώην νικητής του Survivor, παραχώρησε πρόσφατα μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά πλάνα του, τις σπουδές του, τα όσα ακούγονται για την παρουσίαση του Survivor, ενώ αποκάλυψε πως κάποια γυναίκα τον είχε κάνει να σκεφτεί σοβαρά το γάμο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη «Στη Φωλιά των Κου Κου» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και μίλησε για τη δύσκολη σκηνή που είχε να γυρίσει όταν ξεκίνησε στο Τατουάζ, το Survivor, αλλά και τη νέα συνθήκη στην οποία βρίσκεται, εκείνη του φοιτητή.

«Η παρουσίαση του Survivor, επειδή έχει γραφτεί και το έχω διαβάσει κι εγώ, δεν είναι κάτι που συζητάω αυτή τη στιγμή. Οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν να κάνουν με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Υπάρχει πρόταση από ελληνική εταιρεία παραγωγής, τα γυρίσματα είναι να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είναι μια ωραία πρόταση και νομίζω ότι μπορώ να το κάνω.

Είμαι φοιτητής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου για καθαρά προσωπικούς λόγους και όχι για να ασχοληθώ με τη διοίκηση επαγγελματικά», ανέφερε ο νικητής του Survivor.


Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φροντίζει πάντα να προστατεύει τις γυναίκες που μπαίνουν στην ζωή του και να μην τις εκθέτει στη δημοσιότητα και παραδέχεται πως έχει υπάρξει γυναίκα που τον έκανε να σκεφτεί το γάμο, αλλά δεν προχώρησε…

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι μόνος σου και το αποφασίζεις. Υπήρχε σύντροφος που με έκανε να σκεφτώ το γάμο, αλλά δεν προχώρησε. Είναι και λίγο τυχερά!», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!