GOSSIP

Ο Mickey Rourke πήγε στην Ακρόπολη και ενθουσιάστηκε [εικόνες]

Τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης επισκέφτηκε χθες ο διάσημος ηθοποιός Mickey Rourke.

Ενθουσιασμένος με την επίσκεψη του στην Ακρόπολη φάνηκε να είναι ο χολιγουντιανός σταρ Mickey Rourke παρά τη ζέστη και τους φαν που τον πολιόρκησαν. Σε μάθε βήμα της ξενάγησης τον σταματούσαν για κάποιο αυτόγραφο ή κάποια δήλωση στις οποίες απαντούσε χωρίς διαμαρτυρία. Το μόνο που ζητούσε είναι να κρατούνται οι αποστάσεις επειδή όπως είπε «τώρα τα πράγματα είναι σοβαρά στην Ελλάδα ενώ στη Νέα Υόρκη δεν έχουμε πρόβλημα. Στην Καλιφόρνια τα πράγματα παραμένουν σοβαρά».

Συνοδευόμενος από μια φίλη του, ρώτησε πληροφορίες για την Ακρόπολη και τον Ιερό Βράχο.



O ηθοποιός βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Αθήνα, καθώς θα συμμετέχει στα γυρίσματα για την ταινία με θέμα τον βίο του Αγίου Νεκτάριου και με τίτλο «Man of god», όπου πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης, αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί στο νέο φιλμ και το ρόλο του, ωστόσο παραδέχτηκε ότι είναι βαθιά θρησκευόμενος. Δεν αποχωρίζεται, όπως είπε τον Σταυρό του που τον φοράει πάντα και πιστεύει στα θαύματα. 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Rourke αναφέρθηκε και στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, και μολονότι  είναι γνωστό πως ο ίδιος είναι υποστηρικτής των Ρεπουμπλικάνων, μίλησε με άσχημα λόγια για τον νυν Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump: «Είναι ψεύτης» είπε και «εξαπάτησε τον αμερικανικό λαό». 
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!